Det siger kunderne

Bülowsvej 13, Sj. Odde

Vi anbefaler Casa bolig, hvis man søger et ejendomsmæglerfirma som er realistiske og ærlig i forhold til hvad ens ejendom kan sælges til. Vi solgte vores sommerhus på 41 dage...
Andre som har deres sommerhus til salg på sammen vej som vores har endnu ikke solgt, det siger jo ALT om at være realistisk i forhold til pris. Boligen blev fremvist yderst professionelt og tilbagemelding hver gang. Casa bolig har holdt os trygt i hånden hele vejen, og det har været en utrolig god oplevelse uden problemer af nogen art.

Vi vil uden at tøve bruge Casa Bolig næste gang vi forbrug for et ejendomsmæglerfirma.
Jørgen, vi takker for din fantastiske måde at lytte på og realisere vores drøm.
Og hele din håndtering af at sælge et hus, som altid har været i familiens eje, det er sjældent at møde en som har udvist så stor forståelse.

Susan Markeprand - Sælger

Højbodalvej 17, Assentorp, Stenlille

FEM STJERNER: Mit fritidslandbrug havde været til salg et godt stykke uden noget resultat. Efter at have skiftet til CASA BOLIG skete der endeligt noget. Der var hurtigt en del henvendelser, men det var vigtigt for mig at de nye ejere ville føre "hesteejendommen" og naturomgivelserne videre i samme syn som jeg havde. CASA BOLIG gjorde en stor indsats for at få tingene til at hænge sammen, så både jeg som sælger og de nye ejere blev fuldt tilfredse med handelen. Jeg ser indimellem de nye ejere, som er rigtigt glade for ejendommen. Men her sluttede det så ikke. Kort tid efter fandt jeg et parcelhus på Bornholm. Også denne handel hjalp CASA BOLIG mig med at få gennemført på utrolig kort tid. Endnu en gang en stor tak for hjælpen. Med baggrund i ovenstående oplevelser med CASA BOLIG vil jeg give dem min varmeste anbefaling. De arbejder professionelt, men er samtidigt et hold søde og rare mennesker at mødes med.

Peer Friborg Mortensen - Sælger

Fjordvangen 3, Gundestrup

Jeg havde et stykke tid gået med tanken om at sælge mit fritidshus i Odsherred, men egentlig havde ikke lyst til at det blev i gennem de store ejendomsmægler kæder. Da jeg en dag kom forbi Casa Bolig på Kalundborgvej i Holbæk, her gik jeg for ind for at tale lidt med dem, det blev så Kasper Jensen som kom til at stå for salget , det blev starten til et yderst professionel , effektivt og hurtigt salg, 38 dage så var fritidshuset solgt, jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale Casa Bolig

Jan Christiansen - Sælger

Ringstedvej 243, Igelsø, 4300 Holbæk

Vi har solgt vores dejlige hesteejendom, som vi har haft i 38 år. Efter at den havde stået til salg i næsten 2 år hos et andet ejendomsmæglerfirma, som stort set bare havde den stående til salg uden at gøre en egentlig indsats, skiftede vi til Casa bolig og det har vi ikke fortrudt. Kasper fra Casa bolig solgte ejendommen på under 2 måneder, men han gjorde også en indsats for at sælge ejendommen. Han kom selv hver gang og fremviste ejendommen, og han vidste hvad han havde med at gøre. Han sendte ikke bare en ung sælger som ikke havde den ringeste forstand på, hvad det var han skulle sælge. Vi kan varmt anbefale Casa bolig.

Karna og Søren Christiansen - Sælgere

Højvangsparken 6, Hagested, Holbæk

Vi giver hermed vores varmeste anbefaling. Efter at have haft vores hus til salg i ni måneder hos en anden ejendomsmægler, skiftede vi til Casa bolig, som formåede at sælge vores hus på under tre uger.

Vi har haft en god og personlig kontakt med ejendomsmægleren, og han har været yderst professionel. Vi har følt at vi har været i trygge hænder og at vi har haft høj prioritet.

Familien Bøg - Sælger

Skovvej 40, Gelstrup Strand

Vi har solgt vores hyggelige sommerhus ved Gelstrup strand gennem Casa Bolig. Kasper har gjort et godt stykke arbejde, hvor vi har været trygge hele vejen. Vi takker for virkelig godt samarbejde, Kasper!

Pia Sand Reinhard - Sælger

Vejlegårdsparken 24 3 31

Vi har valgt at sælge vores lille ejerlejlighed i Vallensbæk gennem Casa bolig.
Vi har hele vejen igennem følt at vi var i trygge hænder og Kasper har gjort det nemt og overskueligt for os. Samtidig har han været godt til at holde os opdateret og ikke mindst sørget for at vi holdt hovedet koldt ved købstilbud og at vi fik den bedst mulige pris for lejligheden.

Kristina Nielsen - Sælger

Strandbakken 33, Kalundborg

Det var ikke nemt for min far at tage beslutningen om at sætte sit elskede hus til salg. Han valgte Casa Bolig og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Hele vejen igennem har de været yderst professionelle og respekteret min fars valg og ønsker. Det har vi været glade for. Vi anbefaler gerne Casa Bolig.

Kristina Vind - Datter til sælger

Strandparkvej 39, Røsnæs

Jeg har haft fornøjelsen af at sælge mit sommerhus i Kalundborg via Kasper i Casa bolig. Da jeg er bosat i England har der været en del at gøre rent juridisk og det har, til tider, været uoverskueligt for mig som udenlandsdansker. Kasper har været 100% behjælpelig på alle områder omkring salget. Han et yderst professionel og jeg kan højt anbefale ham. Emails på alle tider af døgnet er blevet besvaret med det samme, uanset tidpunkt, weekender eller helligdage. Han har guidet mig igennem hele forløbet med godt humør, gode råd og samt en utrolig omfattende juridisk viden.
10 ud af 10 herfra England og et kæmpe tak for al din hjælp Kasper - kunne ikke have gjort det uden din enorme indsats.

Marlene Harber - Sælger

Blommehaven 53, Vipperød

Det er tydeligt at mærke, at Ras & Susanne fra Casa Bolig har mange års erfaring.
De udgør et yderst positivt og kompetent team, og man føler sig i trygge, kyndige hænder. Vi havde fra første møde tillid til at teamet i Casa Bolig var det det rigtige valg til at sælge vores hus, og har fra start til slut modtaget en meget professionel behandling.

Vi fik en realistisk og saglig vurdering af vores hus, og efter hver fremvisning fik vi en præcis opfølgning. Går du med tanker om at sælge/købe hus kan vi varmt anbefale Casa Bolig.

Vi takker for suverænt godt samarbejde.

Jeanet og Rene Munksgaard - Sælgere

Nygade 14, 1.th., Kalundborg

Vi har benyttet os af ejendomsmægler Kasper Jensen, som har kæmpet en brav kamp for at få solgt vores ejerlejlighed i Kalundborg. Der har igennem hele forløbet på små 2½ år (Det er ikke nemt at sælge ejerlejligheder i Kalundborg) været en rettidig, god og forståelig kommunikation, Kasper er en mand der både forstår at tale med, og rådgive os almindelige mennesker, der ikke sælger bolig hver anden dag, så vi har forstået hvad der foregik.
Vi har samtidigt benyttet ham som rådgiver ifm. køb af nøglefærdigt ny bygget hus, hvor han også var både skarp, præcis og velformuleret overfor sælger's mægler.
Vi har haft 100% tillid til Kasper Jensen hele vejen, han har været en værdifuld samarbejdspartner fra A - Z, uden slinger i valsen, og "Super Super" salgs retorik.

Brian Daniel Jensen - Sælger