Lerchenborgvej 7, 4400 Kalundborg

Flot byhus med 3 værelser

Flot og velholdt murstenshus opført i 1 1/2-plan og med ENERGIMÆRKE C (fjernevarme). Ejendommen er beliggende tæt på byens centrum og i gåafstand til skole, børnehave og Rema1000 samt få minutter til uddannelsesinstitutioner og stationen. Her bor du i fredelige omgivelser, men alligevel tæt på alle byens faciliteter.

Boligarealet på 105 m2 indeholder: Entré med trappe til 1. salen. Flot køkken med klinkegulv og god spiseplads. Spisestue med udgang til vestvendt aftenterrasse. Hyggelig TV-stue. Godt badeværelse med bruseniche og skabsmøblement. Bagindgang med tilslutningsmulighed for vaskemaskine, samt udgang til baghaven og den flisebelagte morgenterrasse. 

1.sal: Repos samt soveværelse og 2 børneværelser.

Præsentabelt forhave med granitskærv og terrasse mod vest, som er afskærmet med hæk. Dejlig, ugenert og lukket baghave - her kan børn og kæledyr færdes frit.

Herudover bygning på i alt 47 m2, bestående af disponibelt rum på ca. 17 m2, som er isoleret og pt. indrettet som frisørsalon med toilet, samt redskabshus på ca. 10 m2 og carport på ca. 20 m2.


SKAL VI OGSÅ SÆLGE DIN BOLIG?

Casa Bolig tilbyder dit boligsalg som SOLGT eller GRATIS med bl.a. følgende fordele:

kr. 0,- i opstart

Gratis sæsonopdatering af din fotopakke (værdi kr. 800)

Gratis fornyelse af el- og tilstandsrapport, når vi bestiller rapporterne via Willis (værdi kr. 6.275)

Gratis - 3 uger Facebook- og Instagram-kampagne (værdi kr. 3.000)

Kontakt os

  • Kasper Jensen

  • Ejendomsmægler og Valuar, MDE
  • T: 81 65 43 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud