Solbakken 22, 4400 Kalundborg

Velindrettet udsigtsvilla tæt på Kystskoven

I det attraktive Lynggårdskvarter finder I denne 1-ejers villa beliggende på lukket vej i kuperet område, og fra 1. salen har man den flotteste udsigt til Kalundborg Fjord. Nyrupskolen er beliggende i kort og sikker gåafstand, ligesom der er få hundrede meter til Kystskoven og stranden ved Kalundborg Fjord.

Ejendommens samlede etagemeter på 189 er fordelt på 3 plan, hvor under-etagens 71 m2 kan være en perfekt teenageafdeling eller ideel til den pladskrævende hobby, men er også anvendelig til hjemmearbejde/frisør eller liberalt erhverv. Under-etagen er indrettet med rummelig bryggersrum. 2 store, disponible rum samt trappeopgangen med mange indbyggede skabe.  

Stueplanet på 71 m2 er indrettet med præsentabel entré. Stort spisekøkken med udgang til terrasse. Hyggelig opholdsstue med Morsø brændeovn fra 2019, samt udgang til terrassen.

Førstesalens 47 m2 byder på yderligere et badeværelse og værelse, samt et soveværelse med udgang til svalegang, hvorfra den flotteste fjordudsigt kan opleves.

De 3 etager er forbundet af en smuk smedejerns spindeltrappe. Opvarmningen sker ved varmpumpe og brændeovnen. Det faktiske elforbrug til både varme og lys udgør årligt ca. 9.500 kWh for de 189 m2.

Nem have, som hovedsageligt er anlagt med græsplæne. Ældre udhus på 7 m2.


SKAL VI OGSÅ SÆLGE DIN BOLIG?

Casa Bolig tilbyder dit boligsalg som SOLGT eller GRATIS med bl.a. følgende fordele:

kr. 0,- i opstart

Gratis sæsonopdatering af din fotopakke (værdi kr. 800)

Gratis fornyelse af el- og tilstandsrapport, når vi bestiller rapporterne via Willis (værdi kr. 6.275)

Gratis - 3 uger Facebook- og Instagram-kampagne (værdi kr. 3.000)

Kontakt os

  • Kasper Jensen

  • Ejendomsmægler og Valuar, MDE
  • T: 81 65 43 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud